Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hailey tapéta

Hailey katalógusunkban modern mintás matt és fényes hatású tapéták találhatóak. Levélindák, hullámok, mállott csempék damaszt motívummal, geometriai, beton és fakéreg mintázatú, egyszínű tapéták. A Giulia tapéták divatosak enyhén koptatott megjelenéssel még modernek is. A nyugodt és elegáns színek barátságos, otthonos légkört teremtenek.  A tapéták 10m hosszúak és 53 cm szélesek. Mindegyik tapéta minőségi vlies alapú, habosított felületű, jól mosható, jó színtartó, szárazon maradék nélkül eltávolítható. Különlegességük, hogy csak a falat kell ragasztózni, ajánlott Profi vlies ragasztó. Gyártó: Novamur Szállítási idő 5-7 munkanap. Katalógusos tapétáknál a készlet folyamatosan változik!

A kollekció érvényessége: 2023/12

Rendezés:

A Hailey tapéta kategória egy olyan produktumokat tartalmazó gyűjtemény, amelyek kifejezetten a tapéta kedvelők igényeit célozzák. A kategóriában megtalálhatók különböző stílusú és mintázatú tapéták, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi és atmoszférikus megjelenést hozzunk létre otthonunkban vagy munkahelyünkön.

Az Hailey tapéta kategóriája széles választékot kínál a vásárlóknak. A klasszikus, egyszínű tapétákon túl, megtalálhatóak a modern és letisztult színű, geometriai mintázatokkal rendelkező darabok is. Emellett a vadabb és merészebb megjelenést kedvelő vásárlóknak extravagánsabb, élénk színekkel és bonyolultabb mintázatokkal rendelkező tapétákat is kínálunk.

A Hailey tapéta kategóriájában a minőség és a tartósság nagyon fontos szempont, ezért csak megbízható és elismert márkák termékeivel dolgozunk együtt. A tapéták készítéséhez magas színvonalú anyagokat használunk, amelyek tartósak, időtállóak és könnyű a tisztításuk.

A Hailey tapéta kategória ideális választás lehet mindazoknak, akik egyedi, hangulatos és elegáns atmoszférát szeretnének teremteni a lakásukban vagy munkahelyükön. A tapéták különleges megjelenése segít abban, hogy az adott helyiség egyedi stílusban pompázzon, és kifejezze az ott tartózkodók egyéni személyiségét és ízlését.

A kategóriában található Hailey tapéták webáruházunkban egyszerűen és kényelmesen megvásárolhatóak, könnyedén böngészhetőek és válogathatóak a különböző kategóriák és szűrési opciók segítségével. Bízunk benne, hogy minden vásárlónk megtalálja az ideális Hailey tapétát a webáruházunkban.