Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elle Decoration 2 tapéta

Elle tapéta katalógusunkban minden tapéta 10m hosszú és 53 cm széles kiváló minőségű vlies vinyl felületű tapéta. Egyszínű, 3d hatású, retro körös, hengerek, leveles, hullám mintás, arany, ezüst, matt és fényes hatással emelik ki az Elle Decoration stílusos exkluzív jellegét. Különleges mintával ellátott tapéták dekoratív megjelenést kölcsönöznek bármely falfelületnek.
A nappaliba, a hálószobába és az étkezőbe, de az előszobába, vagy a folyosóra is egyaránt ideális választás lehet az Elle kimagaslóan jó minőségű, stílusos, modern, elegáns tapétái. 
Könnyen kezelhető, tapétaragasztóval könnyedén felhelyezhető, valamint áztatás nélkül eltávolítható tapéták. Gyártó: Erismann Szállítási idő 5-7 munkanap, ha külföldről érkezik 2-3 hét. A katalógus az üzletben is megtalálható.

A kollekció érvényessége: 2024/12

Rendezés:
Elle második tapéta katalógusában elegáns, stílusos és modern tapéta minták találhatóak. Öt új tapéta minta van a katalógusban, amelyek stílusossá és szemet gyönyörködtetővé teszik otthonát. A természetes minták mellé fényes motívumok társulnak. A tapéták exkluzív jellegét pedig a matt és fényes elemek összjátéka hozza el. Minta nélküli csillogó egyszínű, modern, hullám absztrakt 3d, levél növény botanikai mintázatú tapéták széles választékban. Rendeljen vlies tapétákat szuper áron az Elle katalógusból!