Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szürke, bézs színű tapéta

2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 5593-30
Raktárkészlet 1: 27 db raktáron

Szürke, bézs színű tapéta (Legújabb tapéta)
10m hosszú 53 cm széles papír hátoldalú tapéta. Ragasztózni kell a tapéta hátoldalát és a falat is, ajánlott Kittfort és Profi Extra erős ragasztók. Szállítási idő 2-3 munkanap. - Tapéta webáruház

Leírás és Paraméterek

Szürke, bézs színű tapéta (Legújabb tapéta) - Tapéta webáruház
 

Gyártó P+S
Típus Készletes Tapéta
Hosszúsága 10m
Szélessége 53cm
Súlya 0.5-1kg
Anyaga papír hátoldalú
Szállítási idő 2-3 munkanap

Leírás

Szürke, bézs színű tapéta (Legújabb tapéta) - Tapéta webáruház
 

Paraméterek

Gyártó P+S
Típus Készletes Tapéta
Hosszúsága 10m
Szélessége 53cm
Súlya 0.5-1kg
Anyaga papír hátoldalú
Szállítási idő 2-3 munkanap

Kapcsolódó termékek

Kittfort folyékony tapétaragasztó

Cikkszám: Kittfort
890 Ft
Speciális folyékony tapétaragasztó, amely alkalmas Vlies, Vinyl, Papír, Habosított felületű tapéták felrakásához.  Falra, gipszkartonra, falburkolatra, műanyagra valamint egyéb más falterületre is alkalmazható.

Profi Extra erős tapétaragasztó

Cikkszám: 3506100
2.590 Ft
Vízben gyorsan oldódik, környezetbarát, nagy szilárdságú, a tapétán nem üt át, illetve nem színezi el. Tapétázógépben is használható. Alkalmas Vinyl tapéták, habtapéták, természetes anyagból készült és textiltapéták, fűrészporos tapéták, nehéz és középnehéz tapéták , mindenféle papírtapéta ragasztására, valamint falfelületek alapozására, továbbá object tapétákhoz. A ragasztandó felületeknek száraznak, tisztának és pormentesnek kell lenniük, az alapnak pedig szilárdnak, síknak és egyenletesnek. A ragasztó felhordás egyenletes legyen. A csomag tartalmát (200 g) a termék képen látható táblázat szerint vízben gyors, intenzív, állandó keverés mellett oldjuk fel. Kb 2 perc folyamatos keverés után (amíg a ragasztó megduzzad) hagyjuk pihenni. Mintegy 10 perc múlva ismételten átkeverjük. Ezután a ragasztó használatba vehető. A tapétázandó felületeket, falat, mennyezetet alaposan meg kell tisztítani. A régi tapétát el kell távolítani, a lyukakat, egyenetlenségeket gletteléssel ki kell egyenlíteni. Az erősen nedvszívó felületeket elő kell kezelni. A tapétatekercseket egyenletes bekenés után hajtogassuk össze és típustól függően (a gyártó utasításait betartva) puhulni hagyjuk, majd a falfelületre lágy kefével felsimítjuk . Foltmentesen szárad , a tapétán nem üt át. Használata gyors, gazdaságos. A tapétagyártó utasításait minden esetbe vegye figyelembe, azokat feltétlen tartsa be!