Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Play of light

Rendezés:

A színtiszta csábítás az, ami megkülönbözteti a Play of Light kollekció dizájnjait. Merüljön el egy olyan világban, ahol a fenséges pávák, a finom bodzavirágok és a buja lombok finom árnyékolást és kifinomult színátmeneteket alkalmaznak, hogy remek narratívákat hozzanak létre a falakon.

A PAVO királyi kecsességet áraszt finom virágbimbókkal összefonódó páva motívumával. Egy csipetnyi egzotikus és különc eleganciával a dizájn különösen pazar életstílust teremt. A finom bodzavirágok a TISZTASÁG motívumban mintha elvarázsolnának a reggeli harmatban. Varázslatos aurát varázsolnak utánozhatatlan kisugárzással. A fényeffektusok a DELICIOSA tervezésének középpontjában is állnak. A lombozat trópusi bőséggel rendelkezik, és úgy tűnik, hogy tele van fénnyel és könnyedség érzésével.

A gondosan összehangolt színpaletta stílusos és spontán légkört teremt, amely otthonát a lélek, a test és a lélek oázisává varázsolja. A színek tompítottak, mégis élénkek, a fény és az árnyék kölcsönhatása pedig lenyűgöző vizuális élményt hoz létre. A kollekció 3 figyelemre méltó dizájnt és egyszerű kompozíciót tartalmaz 12 vonzó színárnyalatban. Egy otthonhoz, amely tele van eleganciával és modern esztétikával.