Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (DÍJTALAN)

Amennyiben Ön a személyes átvételt választja, 3580 Tiszaújváros Árpád út 16. szám alatti üzletünkben tudja átvenni a megvásárolt termékeket.
Szaküzletünkben hétköznap 9-17, szombaton 9-12 óráig várjuk kedves vásárlóinkat.

A termék beérkezéséről telefonon vagy e mailben értesítjük, ezután nyitvatartási időben kereshet fel bennünket. Itt a tapéták és poszterek felhelyezésével kapcsolatban is nagyon szívesen segítünk, valamint vásárolhat tőlünk álmennyezetet,ragasztót vagy egyéb tapétázási kelléket.

SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Magyarországon belül lehetőség van a termék futárszolgálattal történő kiszállítására.A fizetési folyamat során tájékoztatjuk a szállítási díjról mielőtt leadja a rendelését. 

Szállítási költség: 2527Ft

Az árut az Ön által választott címen veheti át munkanapokon a szállító cégtől, kérjük olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben (8-16 óra között) elérhető.  A csomag indulásakor e-mailt kap a futárszolgálattól.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

A feladó szükség esetén utólagos rendelkezés során a küldemény címadatait megváltoztathatja, az árufizetés többletszolgáltatás kivételével többlet- és kiegészítő szolgáltatásokat kérhet, módosíthat, lemondhat, illetve vissza is kérheti a küldeményt. A feladó rendelkezéseit az MPL a kézbesítés megkezdéséig figyelembe veszi. A címzettek is kérhetik a csomag ismételt házhoz kézbesítését. Ezt az MPL díj ellenében látja el a sikertelen kézbesítési kísérlet miatt letétbe helyezett és a postán maradóra címzett küldemények vonatkozásában. Az MPL házhoz szállítás és postai átvétel esetén is biztosít bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget a címzettek részére. A szolgáltatás országos viszonylatban érhető el.