Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Poszter trendek

Hornyák László
2022. 01. 01. 14:54:55
Következő blogbejegyzésünkben bemutatjuk a Komar katalógus posztereit, fotótapétáit, két különböző stíluson keresztül.

Természet és Növények

Virágok: A Komar katalógus poszterei harmóniával és melegséggel töltenek meg minden helyiséget. A színes poszterek szinte életre keltik szobájának falait. A növények sokfélesége különböző színek összjátékát hozzák létre, és virágossá varázsolják otthonát.

Rózsák: A rózsa a szerelem és a romantika szimbóluma. A virágbirodalom királynője, kifürkészhetetlen szépsége miatt szeretik. A romantikus piros vagy játékos rózsaszínű, sokoldalú poszterek szenvedélyt kölcsönöznek otthonának.A Komar katalógus a csodálatos rózsa motívumok széles választékát kínálja, modern dizájnnal és művészi benyomásokkal keltheti életre hálószobáját.

Dzsungelek: A dzsungel és a trópus erdői mindig is lenyűgözték az embert. A Komar Dzsungeles fotótapétái közvetlenül az otthonába hozzák a trópusok vitalitását. A trópusi minták a sűrűn benőtt Amazonas erdőktől az egzotikus növényfajtákig és a csodálatos dzsungel tájakig terjednek.

Füvek: A puha fű gyengéden simogatja bőrt, virágok és füvek illata terjed a levegőben és ahogy a végtelen égbolt végtelenségébe nézel, a béke és a nyugalom érzése árad szét benned. A Komar poszterek romantikus gyümölcsösökkel, terebélyes füvekkel és dús rózsacsokrokkal kápráztatják el szemünket.

Erdők: Van valami varázslatos az erdőben. Békét és nyugalmat közvetít, és sokak számára a visszavonulás helye. A mindennapi élet stresszes közepette azonban kevés idő jut hosszú sétákra a gyönyörű erdőkben. A komar posztereivel az erdőt is elhozza Önnek, legyen szó akár meleg, vörös és sárga árnyalatú élénk őszi erdőről, vagy gyönyörű téliről, az érintetlen természet csodálatos erdei motívumai nyugalmat hoznak otthonába.

Állatok: Az embereket régóta lenyűgözi az állatvilág. Az állati motívumok segítenek otthonában csökkenteni a mindennapi stresszt, és melegséget, komfortérzetet kölcsönöznek.  Tegye izgalmasabbá gyerekszobáját jegesmedvékkel, vagy nappaliját közeli tigrises fotótapétával.

Tájképek

Stefan Hefele táképei: Stefan Hefele lenyűgöző tájfotói Kanada lélegzetelállító tájaitól a Seychelle-szigetek és Maldív-szigetek paradicsomi strandjain át a bajor hegyekig terjednek. A poszterek az érintetlen természetet közvetlenül az otthonodba hozzák, a béke és a szabadság érzését keltve.

Tengerpart és Óceán: A trópusi szigetek, a fehér homokos strandok és a türkizkék tengerek visszahozzák a nyárba, és egész évben nyaralási hangulatot teremtenek. Mert mi is lehetne jobb, mint minden napot a tengerparton tölteni? Komar lenyűgöző tengerparti fotótapétáinak köszönhetően a falakon otthona a nyugalom és a nyugalom oázisává változik.

Hegyek: Lélegezz mélyeket, élvezd a pillanatot és élvezd a kilátást. A félelmetes hegyi kilátások minden bizonnyal különleges eufóriás pillanatokat keltenek. A falakon az Alpokra, a Grand Canyonra vagy a Dolomitokra néző kilátással otthona a hegyek szívébe kerül.

Vízesés: A vízesések lélegzetelállító természeti látványt nyújtanak. A hömpölygő víz ereje üdítő, frissítő és élénkítő élményt nyújt a nézőnek; ez valóban hangulatjavító. Legyen szó egy idilli helyi erdőben vagy egy egzotikus helyen a trópusokon, a vízesések falfestményei minden szoba hangulatát életre keltik

National Geographic: National Geographic fotótapéták - Látványos látképek, inspiráló természeti jelenetek és lenyűgöző, életnagyságú dinoszauruszokat mutatnak be, a világ csodáit a professzionális természet- és tájfotósok szemszögéből.

Naplemente: Az a varázslatos pillanat, amikor a nap lassan eltűnik a horizont alatt, és az egész égbolt kipirul, igazán romantikus élmény, egyedülálló pillanatokat biztosít, és megnyugtatóan hat az elmére. A naplemente fotófestményei egyedi hangulatot és a boldogság érzését keltik.

 Fotókép: Az ablakfotós falfestmények segítenek a tér érzetének megteremtésében, és megtévesztően valósághűnek tűnnek, például egy pálmapartra vagy a buja kertre néznek. Érezni fogod, hogy tényleg ott vagy. A gyönyörű motívumok mindenkit elrepítenek arra a különleges helyre.

Felhők: A mennyei felhők jelenetei az otthoni jólét romantikus oázisát teremtik meg. Finom gyapjas felhők a láthatáron vagy impozáns viharfelhők a lenyugvó nap fényében álmos hangulatot biztosítanak, garantálva az édes álmokat.

Városképek: New York, Párizs, London – egyedi, világhírű látképükről ismert városok. Repüljön el ezekre az összetéveszthetetlen városképekre és a vágyak úti céljaira, amelyeket mindig érdemes meglátogatni. Tapasztalja meg a végtelen szabadság érzését ezekkel a gyönyörű fótótapétákkal.

New York: New York sziluettje – színesen vagy fekete-fehéren, nappal vagy éjszaka – mindig lenyűgözi, hogy Ön a Nagy Alma rajongója vagy sem. Komári fotófalképeink a perspektívák széles választékát kínálják, és a nagyszerű metropolist a legjavában örökítik meg.

Sivatag: A világ gyönyörű sivatagi tájai ősi történeteket mesélnek el; álomszerű homokdűnék a végtelenbe nyúlnak, békét és nyugalmat hozva otthonába. A napfényben fürdő, a fény és az árnyék lenyűgöző összjátéka, a végtelen sivatagok falfestményei, amelyek valósághű fényképek és művészi festmények formájában is elérhetők, meleg szentélyré varázsolják otthonát.

     Hornyák László 

http://tapetaaruhaz.com