Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Casual Chic Tapéta

Vásárláshoz használja fel az Erismann kuponkódot, amely 500Ft kedvezményt biztosít. Akciós termékekre és a készletes tapétákra, bordűrökre nem érvényes!

A Casual Chic a természet ihlette színeket és formákat mutatja be hihetetlenül elegáns megjelenéssel. A finom fémes hatások, gyengéd csillogás és finom színátmenetek bájt és kifinomultságot árasztanak.

Rendezés:
A Stormy design merész dús leveles tapéták egymásba keveredő színei egy akvarell festményt juttatnak eszünkbe és kiemelik a kivételes megjelenést. A Cottage design finom levelei és füvei vadvirágos rétet varázsolnak. Elragadóan játékos könnyű és légies, jól illeszkedik a Modern Country Home trendhez. A színek a lágy természetes tónusoktól a réz és az aqua látványos kombinációjáig terjednek a sötét háttér előtt. Az Alhambra olyan színekkel és formákkal játszik, amelyek keleti hangulatot kölcsönöznek falainak. A játékos mégis letisztult vonalak fémes csillogással és keveredő színekkel kombinálva egy teljesen misztikus hangulatot kölcsönöznek. A beton kialakítás kiemelkedik kifinomult struktúráival elegáns fényével és színeivel. A finom fémes hatások feldobják a durva természetes beton megjelenést és remek stílusos érzést keltenek. Ez a könnyed városi stílus a színekben is megmutatkozik. A természetes árnyalatok mint például a meleg, szürke barna és bézs, hideg kék és türkiz árnyalatokkal kiemelik a megjelenést. Legyen szó tetőtér, luxuslakosztály vagy vidéki ház díszítéséről a Matrix design jellegzetes felépítése minden otthoni dekorációt megvilágít a könnyed modernség és a tiszta elegancia tökéletes egyensúlyával. A finom szemcsés megjelenés autentikus tapintásával és finom fényével nyugodt légkört teremt, garantált jó közérzettel.