Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Evolution Tapéta

Vásárláshoz használja fel az Erismann kuponkódot, amely 500Ft kedvezményt biztosít. Akciós termékekre és a készletes tapétákra, bordűrökre nem érvényes!

Az Evolution tapéták természetes hatást keltenek a falon, finom mégis extravagáns minták földtől egészen a pasztell színekig. A finom fémhatású tapéták tökéletes hátteret biztosítanak minden helyiségben.

Rendezés:
A Swing tapéták hullámos kialakíításúak és vizuális benyomást keltenek egyensúlyban tartva az időtlenséget a modern visszafogottsággal. A Carrara dizájnt a márvány természetes szépsége ihlette, stílusos felületének faragott hatása ügyesen mutatja be a helyiséget. Eközben a Patch minta tapintása a puha velúrt juttatja eszünkbe. A tapéták fényes és a sötét játéka finoman gyűrött megjelenést hoznak létre, amely életre keltik a falakat. Ha úgy gondolja, hogy egyes színek túlságosan is unalmasak, akkor a Scratch stílus az Ön számára készült. A tapéták szabálytalan karcolással élesítenek ki minden helyiséget. A Fall stílusú leveles tapéták finom ceruzaszerű vonalakkal csak második ránézésre vonzzák a tekintetet. A kollekciót a kifinomult egyszínű strukturált dizájn teszi teljessé és felruházza a szobáit a természetesség és az elegancia tökéletes egyensúlyával. A paletta a világos természetes tónusoktól a púderes pasztell árnyalatokig terjed.