Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mini Classic tapéta

Mindegyik tapéta 10 m hosszú és 53 cm széles. Papír alapú vinyl felületű vastag selyemtapéta, a tapétát és falat is ragasztózni kell, ajánlott Metylan ragasztó. Jó színtartó, jól mosható, szárazon maradék nélkül eltávolítható tapéta. Gyártó: Murella Szállítási idő 5-7 munkanap.  Katalógusos tapétáknál a készlet folyamatosan változik!

A kollekció érvényessége: 2023/12

Rendezés:

A Mini Classic tapétákat a Zambaiti Parati gyártja, melynek központja Milánótól pár kilóméterre Bergamóban található. A katalógus úgy készült el, hogy az olaszok minden évben számos tapétakollekciót gyártottak és tanulmányoztak követve a legújabb trendeket. Ennek eredménye lett az olasz stílusú Mini Classic tapéta katalógus, amelynek tapétái 10m hosszú 53cm szélesek kétrétegű kiváló minőségű vinyl felületű és vastag papír hátoldalú mosható, színtartó selyemtapéták. A tapéták az 1900-as évek elegáns polgári otthonait juttatják eszünkbe. A klasszikus motívumok a rendezettség érzését keltik.  Rendeljen Mini Classic tapéta katalógusunkból csillogó klasszikus mintás, egyszínű, csíkos, geometriai mintás tapétákat. A katalógus üzletünkben is megtekinthető!

A Mini Classic tapéta kategória egy nagyon népszerű és sokféleséget nyújtó választékot kínál a vásárlóknak. Ezek a tapéták kifejezetten kis méretű mintázattal és mintázattal rendelkeznek, amelyek a klasszikus stílust és eleganciát képviselik.

A Mini Classic tapéta ideális választás lehet otthoni dekorációhoz, függetlenül attól, hogy klasszikus stílust kívánsz megvalósítani vagy csak egy kis eleganciával szeretnéd felpezsdíteni a belső teret. A kategóriában megtalálhatóak a hagyományos virágos minták, geometriai formák, csíkok és sok más változat. Ez lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megtalálják a saját ízlésüknek és lakásuk stílusának megfelelő tapétát. Legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár a gyerekek szobájáról, a Mini Classic tapéta biztosan új életet lehelhet a falakba. Mivel kis méretű mintázatokkal rendelkezik, ezért a tapéta feldobja a helyiséget anélkül, hogy túlzó vagy domináns hatást keltenének.

Ez a kategória remek választás minden olyan vásárló számára, aki egy időtlen és elegáns megjelenést szeretne elérni otthonában. A Mini Classic tapéta kínálatában biztosan megtalálod a tökéletes darabot, amely stílusos és dekoratív kiegészítővé válhat a belső teredben.