Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Villa Romana tapéta

Marburg Villa Romana katalógusban barokk, csíkos csillogós, leveles, egyszínű, hullámos, geometriai, keleti mintás, betonhatású tapéták találhatóak. Mindegyik tapéta több színben is kapható és van hozzá egyszínű minta is a katalógusban. A tapéták hálószobába, nappaliba, folyósra és előszobába is feltehetőek. 10m hosszú 53cm széles vlies hátoldalú vinyl felületű tapéták, csak a falat kell ragasztózni, ajánlott Profi vlies és Adhesiva ragasztók. Jól mosható, színtartó, szárazon maradék nélkül eltávolítható tapéták. Gyártó: Marburg Szállítási idő 5-7 munkanap

A kollekció érvényessége: 2024/12

Rendezés:

A Villa Romana tapéta egy stílusos és elegáns kategória a webáruházunkban. Ez a kollekció megtestesíti az olasz villa elbűvölő báját és eleganciáját, és lenyűgöző szépséget és minőséget nyújt a falak díszítéséhez. 

Ezek a tapéták a tradicionális román stílusban, valamint az olasz reneszánsz és barokk építészetben használt minták inspirációjára készültek. A Villa Romana tapéták rendkívül részletes mintákkal rendelkeznek, amelyek gazdag textúrájukkal és színes megjelenésükkel figyelemfelkeltővé teszik a falakat.

A Villa Romana tapéták kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít nekik. A csúcsminőségű nyomtatási technológia lehetővé teszi a pontos és élénk színek ábrázolását, valamint a részletek precíz megjelenítését.

Ezek a tapéták könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak, ami ideális választást jelent a napi használat során. Alkalmasak szinte bármilyen helyiséghez, beleértve a nappalit, hálószobát, étkezőt és még irodákat is.

A Villa Romana tapéta nemcsak egy egyszerű faldekoráció, hanem egy valódi stílus is. A felhasználók választhatnak a klasszikus és hagyományos minták között, vagy elmerülhetnek az olasz reneszánsz vagy barokk stílus bonyolultabb részleteiben. Ezek a tapéták a helyiség központi elemévé válnak, és lenyűgöző hatást keltenek mindenki számára.

Összességében, a Villa Romana tapéta magas minőségű, stílusos és elegáns választás a falak díszítéséhez. Akár egy egész szobában, akár csak egyetlen falon alkalmazzák őket, biztosíthatják a helyiség egyedi és exkluzív megjelenését.